(Day 1) A Tegnap reggel 8:00

24 órával azután, hogy Misivel elkezdtünk azon gondolkodni, hogyan lehet a gyerekeket távoktatni, a következőkkel szembesültünk.

T+1 óránál Csatlakozott a kezdeményezéshez a Prezi, a LogMeIn, a BattleJungle, az Indivizo, a Redmenta, beszéltünk az első két Iskola intézményvezetőjével és elkezdtük összerakni a tervet és egy dokumentumot.

T+2 órakor meghívtuk a dokumentumba mindenkit, akivel egyeztettünk, akitől kérdeztünk, akitől segítséget kértünk és akinek segítséget ajánlottunk fel. Beszállt a Profession.hu, a HiVentures, és több mint 10 szakértő csatlakozott a csapathoz.

T+3 órára összeállt egy olyan dokumentum váz, amit már könnyebben tudtunk megosztani, és közben elkészült (Anyuka által) az első draft fordítás, hogy az angol nyelvű segíteni akaróknak is tudjunk információt adni. Ez volt Délben.

Hát akkor ebédeljünk.

Nem részletezem, de amíg ettünk, addig kiderült, hogy egy tucat iskola csatlakozott hozzánk a problémájukkal, másik tucatnyi cég jelentette be a segítségét, olyan cégektől jöttek felajánlások (nem board döntések, hiszen ez nem megoldható ennyi idő alatt, de konkért értékjavaslatok), mint a Magyar Telekom, a Mastercard, a MiniCRM és még sorolhatnám.

Délutánra, amikor már majdnem szétestünk Ádám összerakott egy működési folyamatot, hogyan fogjuk tudni kezelni a beérkező információkat. Rob összeállított egy menetrendet a tartalom fejlesztésekre. Balázs pedig egy kommunikációs vázat arra, hogyan fogjuk mindezt eljuttatni az iskolákhoz, a szülőkhöz és a gyerekekhez. Úgy, hogy a csapat tagjai nem is találkoztak egymással…

…Na jó Misi és én éppen ekkor is kávét ittunk.

16 órával később úgy mentünk haza (és közben dolgoztunk is – na persze), hogy akkor most elindult valami.

Aztán 4 órával később még mindig ezen a valamin dolgozott a csapat, csak mindenki más pózban próbált kényelmes helyzetben számítógépet, telefont és párnát/takarót elhelyezni… természetesen úgy, hogy a monitor fénye ne ébressze fel Anyuka egy-kettő-három-sokat.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: